Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Parlamentul de la Chișinău se întrunește într-o nouă ședință cu agendă supra-încărcată, care include examinarea unei legi a Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

La Comrat, autoritățile autonomiei găgăuze prezintă într-o conferință de presă date despre investigarea presupuselor fraude comise la recentele alegeri pentru Adunarea Populară.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:37 0:00
Link direct

La punctul vamal Sculeni are loc o întâlnire a șefilor vămilor și poliției de frontieră din România și Republica Moldova în chestiunea ușurării traficului la frontieră.

Conducerea Ministerului de Interne și președinții de raioane se întâlnesc la o ședință de lucru, la Hâncești.

La Chișinău, reprezentanții ministerelor educației moldovean și român semnează un protocol de colaborare pentru anii 2016 – 2019.

În România, președintele Klaus Iohannis se întâlnește cu liderii noii coaliții de guvernare conduse de social democrați, așteptându-se să decidă dacă acceptă propunerea acestora să o nominalizeze pe Sevil Shhaideh să formeze noul guvern.

La Berlin, urmează să se redeschidă Târgul de Crăciun după recentul atac revendicat de Statul Islamic, în care un camion a intrat în mulțime, ucigând 12 oameni și rănind aproape 50.

La Moscova, au loc funeraliile ambasadorului rus în Turcia, Andrei Karlov, care a fost împușcat mortal la Ankara.

Președintele Iranului, Hassan Rouhani, călătorește în Kazahstan pentru convorbiri cu omologul său kazah Nursultan Nazarbayev.

XS
SM
MD
LG