Linkuri accesibilitate

Noul lider separatist de la Tiraspol Vadim Krasnoselski a fost primit la Moscova de Dmitri Rogozin și Grigori Karasin


Noul lider al administrației separatiste de la Tiraspol Vadim Krasnoselski a fost primit la Moscova de viceministrul de externe rus Grigori Karasin.

Într-un comunicat de presă al diplomației ruse se spune că la întâlnirea de marți s-a discutat despre sprijinul acordat de Federația Rusă regiunii transnistrene, care se confruntă cu o gravă criză economică și financiară. „Interlocutorii au discutat despre ajutoarele multilaterale rusești și sprijinul oferite Transnistriei în scopul menținerii stabilității sociale și economice pe malul stâng al Nistrului. În mod separat s-a examinat situația și perspectiva procesului de negocieri în formatul 5+2”, se spune în comunicat.

Vadim Krasnoselski a fost primit și de vicepremierul rus Dmitri Rogozin, reprezentantul special al Kremlinului pentru Transnistria, care a postat poze pe contul său din Facebook de la întâlnirea cu noul lider transnistrean.

Vadim Krasnoselski a ajuns în fruntea administrației de la Tiraspol în urma așa-numitelor alegeri prezidențiale din 11 decembrie, luându-i locul fostului lider al regiunii separatiste Evgheni Șevciuk.

XS
SM
MD
LG