Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, are loc ședința Guvernului. Agenda include aprobarea unui regulament despre folosirea poștei pentru necesităţile apărării şi securităţii naţionale în caz de forţă majoră şi de stare excepţională.

La unitatea militară de la Bulboaca, Ministerul Apărării prezintă public îmbunătățirile de securitate făcute cu sprijinul Uniunii Europene la depozitul forțelor armate.

Din agenda internațională:

Restricțiile impuse presei poloneze care au declanșat criza politică actuală de la Varșovia sunt examinate astăzi de Comisia Europeană, la cererea președintelui acesteia, Jean-Claude Juncker.

La Erevan, este așteptat în vizită președintele Iranului, Hassan Rouhani, care va purta convorbiri despre extinderea cooperării cu președintele armean Serzh Sargsyan.

Premierul sârb, Aleksandar Vucic, vizitează Rusia urmând să se întâlnească, între alții, cu ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu.

Astăzi expiră termenul agreat de rebeli și forțele siriene pentru încheierea evacuării civililor și combatanților rebeli înfrânți la Alep.

XS
SM
MD
LG