Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Consiliul de Securitate ONU va vota în cursul zilei o rezoluție menită să asigure monitorizarea de către Națiunile Unite și instituțiile ei a situației civililor în districtele răsărite ale orașului Alep în Siria.

Colegiul Elector în Statele Unite urmează să confirme prin vot victoria lui Donald Trump în alegerile din 8 noiembrie.

În Ucraina, potrivit unui comunicat al guvernului, va fi naționalizată principala bancă de împrumuturi, PrivatBank, care va trece sub autoritatea Ministerului de Finațe pentru o perioadă de tranziție și stabilizare a operațiunilor ei.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:00 0:00
Link direct

Marți, pe 20 decembrie este Ziua Internațională a Solidarității Umane

Miercuri, pe 21 decembrie, este așteptată cu mare interes conferința de presă de bilanț a președintelui rus Vladimir Putin, după ce președintele american Barack Obama, la conferința sa de bilanț, săptămâna trecută, a declarat că „Rusia, Iranul și Siria au sânge pe mâine” din cauza atacurilor brutale de la Alep. Obama a acuzat Rusia, de asemenea, de atacurile cibernetice din timpul campaniei electorale americare, care potrivit serviciilor de informații ar fi avut ca scop să ajute candidatura republicanului Donald Trump, cel care a și câștigat alegerile prezidențiale.

XS
SM
MD
LG