Linkuri accesibilitate

Potrivit unor rezultate preliminare publicate în presa rusă, Vadim Krasnoselski ar fi cîștigat alegerile în regiunea separatistă transnistreană cu 62,3% din voturi


Presa rusă anunță că Vadim Krasnoselski a câștigat din primul tur alegerile așa-zis prezidențiale din regiunea transnistreană cu 62,3%, în timp ce pentru Evgheni Șevciuk au votat doar 26,2%. Publicația Vzgliad publică aceste cifre preliminare, cu referire la Comisia electorală centrală de la Tiraspol. În același timp, pe site-ul Comisiei este doar un anunț potrivit căruia rezultatele preliminare vor fi anunțate abia la ora 15.00.

Un sondaj realizat la ieșirea de la urne în regiunea transnistreană de compania rusă de sondare a opiniei publice VȚIOM, anunța încă de aseară că Vadim Krasnoselski a câștigat alegerile din primul tur.

Vadim Krasnoselski este actualul președinte al Sovietului Suprem din Tiraspol, fost ministru de interne, reprezentant al holdingului monopolist Sheriff și se spune că ar fi un un apropiat al partidului Rusia Unită de la Moscova, partidul lui Vladimir Putin.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG