Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Marina Ciobanu.

„În noua ediție a Ziarului de Gardă dezvăluim noi (ne)clarități ale justiției din Moldova și anume, cum sora ministrului Justiției, obține prin intermediul instanțelor sute de mii de lei pentru unele încălcări care n-au avut loc de facto.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:24 0:00
Link direct

Demisii peste demisii în sistemul judecătoresc din Moldova. La ultima ședință a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) s-au acceptat cererile de demisie a 13 judecători. Reporterii Ziarului de Gardă au aflat care este adevăratul motiv al acestor „evadări” grăbite.

În ediția din 8 decembrie aflați cum au motivat judecătoarea Chistol și magistrații de la Curtea de Apel decizia, hotărârea, prin care nu recunosc că alegătorilor din străinătate le-a fost încălcat, la 13 noiembrie, dreptul la vot.

Tot mâine, vă povestim despre cei șase candidați care s-au înscris la cursa electorală din regiunea transnistreană, ce va avea loc la 11 decembrie. Aflați pe cine susține Moscova și cum un artist din Rusia vrea să atace în judecată un concurent la șefia rmn?

Mai mulți jurnaliști din diferite țări au făcut calculele și au comparat condițiile în care trăiesc sau supraviețuiesc pensionarii din spațiul post-sovietic.

În ediția de mâine, găsiți noua rubrică „Diaspora”, în care veți descoperi experiențele, bucuriile, regretele și așteptările moldovenilor plecați în lumea întreagă, dar legați de casa lor – R. Moldova.

Rubrica „Oameni” vine cu o poveste frumoasă a oamenilor care descoperă lumea doar privind la geam, închiși în propriile case și izolați de societatea indiferentă și rece la lucrurile mărunte de care are nevoie o persoană cu dizabilități”.

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG