Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente ale zilei.

Delegaţia Europeană de la Chișinău organizează conferința economică „Uniunea Europeană pentru business-ul din Republica Moldova”.

Centrul Contact invită presa la „Gala celor mai bune practici anticorupţie”.

Tot dimineață, ambasada României în R. Moldova inaugureaza de o noua etapă în renovarea, reabilitarea şi dotarea cu echipamente românești a Institutului mamei şi copilului din capitala moldoveană.

Guvernul de la Chișinău se reunește în cursul după-amiezii.

Situația tragică din orașul sirin Alep continuă sa fie în atenția comunității internaționale, după ce Rusia și China au blocat din nou în consiliul de securitate ONU o rezoluție occidentala pe aceasta tema. Forțele guvernului sirian asediază pozițiile rebelilor de la Alep de peste 150 de zile și Naţiunile Unite avertizează de o bună bucată de vreme că acolo are loc o catastrofă umanitară.

La Bruxelles continuă reuniunea miniștrilor de externe NATO.

Tot la Bruxelles are loc o reuniune a Grupului european de prietenie, consacrat relației dintre Uniunea Europeană și Balcani.

Revista „Time” urmeaz să-l desemneze pe Omul anului, care selectat pe baza votului exprimat de cititori. Acest clasament al revistei „Time” durează din 1927. Și în acest an pe listă se află politicieni, sportivi și militanți pentru respectarea drepturilor omului.

XS
SM
MD
LG