Linkuri accesibilitate

Invitata de astăzi este Marina Ciobanu

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:14 0:00
Link direct

„În ediția din 24 noiembrie a Ziarului de Gardă citiți despre averile candidaților la funcția de procuror general și despre concursul mai mult formal în urma căruia Colegiul de Evaluare a Performanțelor Judecătorilor din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a fost completat cu doi membri noi, dintre care unul cu o casă de lux.

Tot mâine, aflați cât de intens s-a lucrat la cercetarea cazului consulului general al R. Moldova din Istanbul, Veaceslav Filip, reținut pentru corupție, ce declarații au făcut procurorii și ce, de fapt, scrie în ordonața de punere sub învinuire, dar și cum au zburat doi agenți sub acoperire ai SIS la Istanbul. La „Reporter special” citiți despre dificultățile cu care se confruntă pacienții care suferă de diabet zaharat, precum și medicii care tratează aceste afecțiuni.

La actual aflați cine este judecătorul care va examina dosarul „Diaspora contra R. Moldova” și ce spun avocații despre șansele ca instanța constituțională să anuleze turul II al scrutinului prezidențial.

Tot mâine găsiți un reportaj amplu din satul Bardar, raionul Ialoveni, noua destinație a campaniei Cheamă Ziarul de Gardă în satul tău.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG