Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău are loc ședința Comisiei Electorale Centrale la care urmează a fi examinate contestațiile depuse de Maia Sandu împotriva rezultatelor preliminare ale prezidențialelor.

La unități militare de la Chișinău, Bălți și Cahul au loc ceremonii de trecere în rezervă și menționare a militarilor fruntași din Armata Națională.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:14 0:00
Link direct

La Berlin, președintele american Barack Obama aflat într-un turneu de adio, se întâlnește cu mai mulți lideri europeni, inclusiv din Germania, Franța, Marea Britanie, Spania și Italia. Agenda include convorbiri despre prelungirea sancțiunilor impuse Rusiei pentru amestecul în Ucraina și, posibil, noi sancțiuni pentru bombardamentele din Siria.

La Bruxelles, Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, va rosti un discurs la sediul organizației German Marshall Fund, în care își va expune viziunea asupra viitorului Alianței și unui sistem de apărare european mai puternic.

Croația comemorează Masacrul de la Vukovar, oraș capturat după un asediu îndelungat, cu 25 de ani în urmă, de milițiile sârbe și trupele iugoslave care nu acceptau independența Croației.

XS
SM
MD
LG