Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Timpul”


Invitatul rubricii de astăzi este jurnalistul Dorin Galben

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:10 0:00
Link direct

„În ediția de vineri, 18 noiembrie, jurnaliștii ziarului TIMPUL au pregătit o galerie foto de la protestele organizate în centrul Capitalei, dar și multe alte materiale despre diferite subiecte actuale.

Săptămâna aceasta avem un reportaj de după gratii. Am fost la Penitenciarul de la Rusca și am discutat cu trei femei care și-au omorât soții pentru că aceștia le-au bătut toată viața.

O colegă a ieșit în stradă și a realizat un VOX cu oamenii simpli despre rezultatele alegerilor și despre ce cred ei că urmează să se întâmple în țară.

Cineva dintre colegi a analizat avantajele și dezavantajele concubinajului.

În ediția curentă avem și o opinie desfășurată despre factorii care au dus la victoria lui Igor Dodon, în cadrul acestor alegeri prezidențiale.

Un alt subiect prezintă câteva istorii ale unor mame solitare, care povestesc cum fac față greutăților într-o societate cu prejudecăți și stereotipuri.

Tot în acest număr avem un articol în care este analizat minuțios cazul de vandalizare a bisericii Sfântul Dumitru.

Ca de obicei, în ziar avem și un interviu, iar de această dată protagonistul principal este un medic neurolog, care vorbește despre atacul cerebral vascular.

Cititorii TMPULUI vor putea găsi și alte subiecte sau editoriale actuale, atât din domeniul politic sau economic, cât și în cultură, social sau sport”.

XS
SM
MD
LG