Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău se încheie forumul de două zile moldo-român în domeniul justiției cu genericul „Reforma justiției și lupta împotriva corupției în perspectivă europeană”. La eveniment au fost invitați 45 de reprezentanți ai sectorului judiciar din România, printre care și procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:56 0:00
Link direct

Tot la Chișinău organizația pentru drepturile omului Promo-Lex prezintă al cincilea raport cu privire la desfășurarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

La Ceadîr-Lunga are loc o dezbatere electorală înaintea alegerilor în adunarea populară a Găgăuziei.

La Glodeni se încheie a V-a ediție a Târgului universal „Toamna la Glodeni”, organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie, sub patronajul președintelui raionului Glodeni şi în parteneriat cu primăria din localitate.

Din agenda internațională a zilei, furnizată de Reuters:

Miniștrii comerțului din UE se întâlnesc la Bruxelles pentru a discuta „instrumente de protecție” a comerțului blocului cu 28 de membri.

Ministrul de externe britanic, Boris Johsnon, vizitează Cehia.

Președintele Recep Tayyip Erdogan va vizita R. Belarus.

Premierul rus Dmitri Medvedev vizitează teritoriile palestiniene, urmând să se întâlnească cu liderul palestinian Mahmoud Abbas.

XS
SM
MD
LG