Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Campania pentru turul doi al alegerilor prezidențiale intră în penultima zi înainte de votul de duminică.

Asociația Presei Independente și Centrul pentru Jurnalism Independent dau publicității un nou raport de monitorizare a presei în campania prezidențială.

Tot Asociația Presei Independente mai organizează și un club de discuții „Stop Fals” despre „manipularea informațională în campania electorală”.

La Chișinău are loc un forum moldo-român cu genericul „Reforma justiției și lupta împotriva corupției în perspectivă europeană”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:25 0:00
Link direct

Președintele american Barack Obama l-a invitat astăzi la Casa Albă pe noul președinte ales, Donald Trump, pentru a începe pregătirile în vederea transferului puterii.

Premierul danez Lars Lokke Rasmussen se va întâlni la Paris cu președintele francez François Hollande pentru a discuta despre Brexit, viitorul Uniunii Europene și campania împotriva grupării jihadiste Statul Islamic.

Comisarul european pentru negocieri de extindere și politica vecinătății, Johannes Hahn, se va întâlni cu miniștrii de externe din țări europene și Orientul Mijlociu în Austria la o conferință despre migrație.

Premierul rus Dmitri Medvedev vizitează Israelul pentru convorbiri cu omologul său Benjamin Netanyahu și alți oficiali.

Ministrul de externe al Iranului, Javad Zarif, începe o vizită de două zile la Praga.

XS
SM
MD
LG