Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Asociația Sociologilor și Demografilor dă publicității rezultatele unui nou sondaj de opinie înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale din 13 noiembrie.

Candidații prezidențiali Igor Dodon și Maia Sandu se întâlnesc la cea de a doua lor dezbatere față în față din campanie, care va fi găzduită diseară de televiziunea publică Moldova1.

Partidul Comuniștilor organizează la Chișinău un miting pentru comemorarea revoluției bolșevice din Rusia, din 1917.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:20 0:00
Link direct

În Statele Unite se încheie campania pentru alegerile prezidențiale de marți, la care se confruntă democrata Hillary Clinton și republicanul Donald Trump.

În Bulgaria, sunt așteptate rezultatele alegerilor prezidențiale de duminică.

În Germania, țara care găzduiește un număr imens de refugiați, Partidul Social Democrat, parte a coaliției guvernamentale, va lansa un plan de reglementare a imigrației.

Premierul chinez Li Keqiang călătorește la St. Petersburg, în Rusia, unde va participa la un summit cu omologul său rus Dmitri Medvedev.

La Marrakech are loc o Conferință privind Schimbarea Climei organizată de ONU pentru examinarea planurilor de aplicare a acordului de la Paris de reducerea a emisiilor, recent intrat în vigoare.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG