Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Gazeta de Sud


Moldova, newspapers

Invitatul de astăzi este Ion Ciumeică

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:26 0:00
Link direct

„James Pettit, ambasadorul SUA în Republica Moldova, s-a aflat într-o vizită de lucru în municipiul Cahul. Oaspetele a vizitat Biblioteca Publică Raională „Andrei Ciurunga”, unde a luat cunoștință de multitudinea de servicii moderne și oportunități inovative, oferite de această instituție din Cahul.

Ambasadorul a vizitat și Școala primară din Donici, unde s-a familiarizat cu implementarea unui proiect ce prevede renovarea a zece blocuri sanitare în tot atâtea clase.

Distanța dintre Cimișlia și Letonia a devenit acum mai mică, asta după ce Agenția de Dezvoltare Regională Sud a semnat protocolul de intenție privind colaborarea cu regiunea de planificare Zemgale din statul baltic.

Elevii de la Liceul Teoretic „Mihai Eminesc” din Cimișlia, au devenit consilieri locali pentru o zi și au simulat o ședință de consiliu, în care au fost inițiatori de proiecte de decizii, pe care le-au discutat și votat. Scopul manifestării a fost oferirea participanților ocazia de a se familiariza cu activitatea autorităților publice locale și de a spori implicarea tinerilor în viața cotidiană a orașului. Doritorii de a aflat mai multe amănunte pot apela la varianta print sau varianta electronică a Gazetei de Sud.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG