Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Gazeta de Sud


Moldova, newspapers
Moldova, newspapers

Invitatul de astăzi este Ion Ciumeică

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:26 0:00
Link direct

„James Pettit, ambasadorul SUA în Republica Moldova, s-a aflat într-o vizită de lucru în municipiul Cahul. Oaspetele a vizitat Biblioteca Publică Raională „Andrei Ciurunga”, unde a luat cunoștință de multitudinea de servicii moderne și oportunități inovative, oferite de această instituție din Cahul.

Ambasadorul a vizitat și Școala primară din Donici, unde s-a familiarizat cu implementarea unui proiect ce prevede renovarea a zece blocuri sanitare în tot atâtea clase.

Distanța dintre Cimișlia și Letonia a devenit acum mai mică, asta după ce Agenția de Dezvoltare Regională Sud a semnat protocolul de intenție privind colaborarea cu regiunea de planificare Zemgale din statul baltic.

Elevii de la Liceul Teoretic „Mihai Eminesc” din Cimișlia, au devenit consilieri locali pentru o zi și au simulat o ședință de consiliu, în care au fost inițiatori de proiecte de decizii, pe care le-au discutat și votat. Scopul manifestării a fost oferirea participanților ocazia de a se familiariza cu activitatea autorităților publice locale și de a spori implicarea tinerilor în viața cotidiană a orașului. Doritorii de a aflat mai multe amănunte pot apela la varianta print sau varianta electronică a Gazetei de Sud.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG