Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Comisia Electorală Centrală se întrunește în ședință, așteptându-se că va anunța oficial turul doi al alegrilor prezidențiale pe 13 noiembrie.

Candidații Igor Dodon și Maia Sandu își continuă campania pentru turul doi al prezidențialelor, iar mai multe grupuri de suporteri planifică, în capitală, conferințe de presă în sprijinul unuia dintre ei.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:01 0:00
Link direct

La Chișinău are loc o nouă ședință a Comisiei interguvernamentale de colaborare economică între Republica Moldova și România, prezidată de cei doi miniștri ai economiei, Octavian Calmîc și Costin Grigore Borc.

La Geneva are loc o reuniune a Consiliul ONU pentru Drepturile Omului la care este evaluată situația Republicii Moldova.

Astăzi intră în vigoare Acordul de la Paris prin care țările lumii s-au înțeles să limiteze emisiile nocive pentru a încetini schimbarea climei.

Șefa guvernului de la Londra, Theresa May, va avea o convorbire telefonică în orele dimineții cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, după ce justiția britanică a cerut joi guvernului să consulte Parlamentul înainte de a declanșa procesul de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Rusia marchează Ziua Unități Naționale, la Moscova așteptându-se și un marș al naționaliștilor.

Se împlinesc 36 de ani de la asaltul din 1979 asupra ambasadei americane din Iran, când militanții iranieni au asediat ambasada și au luat 90 de ostateci, dintre care 52 au fost captivi timp de 444 de zile.

XS
SM
MD
LG