Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata de astăzi este redactoarea Marina Ciobanu.

„În ediția din 3 noiembrie aflați în exclusivitate, în Ziarul de Gardă, detalii noi despre averea ascunsă a candidatului socialist la șefia statului, Igor Dodon.

Tot joi, citiți despre rude ale demnitarilor, angajate prin protecție, salarii și prime grase, licitații dubioase și milioane de lei cheltuiți ineficient, toate caracterizând activitate aultimilor ani a singurului furnizor de servicii de aeronavigație în R. Moldova, Întreprinderea de Stat Moldatsa.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:20 0:00
Link direct

De asemenea, joi aflați ce-și propun cei șase candidați la funcția de procuror general să schimbe în Procuratură.

Joi aflați cum scrutinul din 30 octombrie, marcat de nereguli și abateri de la legislație, raportate masiv în sapțiul public, figurează drept unul „perfect” în acte.

La pagina EXCLUSIV citiți un interviu cu Ioana Terente, pensionară din satul Costești, raionul Ialoveni, strănepoata lui Ion Pelivan, considerat părinte al mişcării naţionale din Basarabia și ctitor al Unirii de la 1918.

Tot mâine aflați din prima sursă de ce rezultatele Recensământului Populației și al Locuințelor din R. Moldova, efectuat încă în mai 2014, în care statul a investit 80 de milioane de lei, nu vor fi gata decât abia în 2017.

Ziarul de Gardă îți spune și cum se elaborează prognoza meteo, între precizie și aproximație.”

[transcriere: Nicu Gușan]

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG