Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chisinau, in ultima zi de campanie electorala, sunt anuntate mai multe conferinte de presa cu teme electorale.

Comisia Electorala are o sedinta dupa amiaza.

In cursul diminetii Asociatia Obsteasca Moldova Mea si partidul Renasterii organizeaza fiecare cite o conferinta de presa despre preferintele lor electorale.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:50 0:00
Link direct

Centrul de resurse pentru Drepturile Omului (Credo) si alte organizatii ale societatii civile vor vorbi despre „testul de integrare europeana” la care au fost supusi candidatii pentru functia de presedinte al Moldovei.

Asociatia Promo Lex isi va prezenta cel de-al patrulea raport al misiunii de Observare a alegerilor din 30 octombrie.

Este anuntată si o sedinta a Consiliului Coordonator al Audiovizualului.

La Curtea de apel va avea loc o noua şedinta in dosarul Vlad Filat.

Din agenda internaţionala:

La Riga are loc astazi si miine o conferinta consacrata chestiunilor de securitate internationala, de la rolul Rusiei in regiunea cu care se invecineaza, la evolutiile din Siria, Ucraina, tarile baltice si nordice. Din partea Moldovei la reuniunea de la Riga participă ministrul de externe Andrei Galbur.

La New York, Organizatia Naţiunilor Unite urmeaza să aleaga astazi ţările ce se vor afla timp de un an in Consiliul ONU pentru Drepturile omului.

Sub-secretarul de stat american Thomas Shannon se va afla astazi la Taşkent.

Ministrul sirian de externe Walid Muallem merge astazi la Moscova.

La Vienna, Organizatia tarilor producatoare de petrol (OPEC) invita reprezentatii tarilor care produc petrol, dar nu sunt parte a organizaţiei Rusia, Azerbaijan si Kazahstan la discutii astazi si miine.

În Cehia se aniverseaza Ziua Independentei si sunt anuntate ceremonii oficiale la Hrad si ceremonii populare in piata centrala a orasului.

XS
SM
MD
LG