Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei

La Chișinău, Asociația Presei Independente și Centrul pentru Jurnalism Independent vor prezenta un al treilea raport de monitorizare a mass-media în perioada electorală.

Un grup de deputați semnatari ai declarației de independență a Republicii Moldova vor susține o conferință de presă cu tema „Analiza campaniei electorale și decizia privind susținerea unui candidat comun”.

La Parlament va avea loc ședința platformei de consultare și control asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova.

Și tot în Parlament, Comisia administrație publică, dezvoltare regională, mediu și schimbări climatice va organiza audieri publice asupra proiectului de lege privind organismele modificate genetic.

Din actualitatea internaţională:

Președintele rus Vladimir Putin va discuta astăzi la Berlin cu cancelarul german Angela Merkel, președintele francez Francois Hollande și liderul ucrainean Petro Poroșenko despre aplicarea acordurilor de reglementare pașnică a crizei din estul Ucrainei.

În Statele Unite, la Las Vegas, va avea loc a treia și ultima dezbatere televizată între candidații democrat și republican la președinție, Hillary Clinton și Donald Trump.

Și la Frankfurt începe târgul internațional de carte ediția 2016.

XS
SM
MD
LG