Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, are loc o nouă ședință a Comisiei Electorale Centrale în pregătirile de alegerile prezidențiale din 30 octombrie.

Autoritățile municipale organizează o serie de manifestări de ziua Chișinăului.

O delegație a Parlamentului moldovean participă la sesiunea de toamnă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, la Strasbourg.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:22 0:00
Link direct

Președintele Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a anunțat că va susține sâmbătă o conferință de presă pe tema „candidatului comun” la alegerile prezidențiale. Conferința va avea loc la el în sat, anume localitatea Mândrești din raionul Telenești.

Din agenda internațională.

Președintele rus Vladimir Putin vizitează Armenia pentru a participa, la Erevan, la o reuniune a Organizației Tratatului de Apărare Colectivă.

O delegație de deputați italieni urmează să se întâlnească la Simferopol cu liderii Crimeii anexate de Rusia și întreprinzători locali.

Polonia găzduiește o întâlnire a președinților țărilor din Grupul de la Visegrád din care face parte împreună cu Slovacia, Ungaria și Cehia.

Comisarul european pentru politica vecinătății și negocieri de extindere, Johannes Hahn, vizitează Macedonia.

Dalai Lama se află în vizită în Elveția urmând să rostească un discurs în fața suporterilor săi pe un stadion de la Zürich.

XS
SM
MD
LG