Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este ziarista Marina Ciobanu.

„În ediția de joi a Ziarului de Gardă, aflați ce imobil deține și ce mașină conduce candidata PAS, Maia Sandu, din ce venituri există și de ce a lăsat salariul de mii de dolari la Banca Mondială pentru funcția de ministru.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:20 0:00

Tot mâine vedeți casa în care locuiește Dumitru Ciubașenco, candidatul lui Renato Usatîi pentru funcția de președinte. Aflați de ce vila nu este înregistrată la cadastru și din ce bani soția acestuia și-a cumpărat un automobil de zece mii de euro.

În același număr, aflați cum primarul Ilan Shor obține prin intermediul presiunilor și intimidărilor materie primă pentru reparația străzilor, și cum încearcă să preia cariera „IVANOS” din Orhei, pentru că proprietarii acesteia au refuzat să livreze pietriș la preț de nimic.

Ziarul de Gardă îți spune care sunt lacunele din sistemul judiciar din Republica Moldova, în care Uniunea Europeană a investit milioane de euro pentru reforme și lupta anticorupție.

La rubrica „exclusiv”, citiți un interviu cu Diana Berari, mama Deliei, fetița care a fost traumatizată la naștere la spitalul internațional Medpark.

În numărul de mâine cunoașteți și povestea singurătății unei profesoare de 86 de ani. Tot acolo, vedeți și prima destinație a reporterilor Ziarului de Gardă, în cadrul campaniei Ziarul de Gardă vine la tine în sat.”

[Transcriere: Nicui Gușan]

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG