Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin este așteptat la Chișinău într-o vizită de două zile, informează IPN, citând ambasada Rusiei la Chişinău. Potrivit ambasadei, vizita lui Dmitri Rogozin a fost coordonată în cadrul unei întrevederii a viceministrului afacerilor externe şi integrării europene, Lilian Darii, cu ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametştin.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:10 0:00
Link direct

Președintele rus Vladimir Putin se întâlnește cu omologul său turc Recep Tayyip Erdogan la Istanbul, unde are loc Congresul Mondial al Energiei, a informat Kremlinul. Purtătorul de cuvânt al președinției ruse a precizat că Putin va discuta cu Erdogan despre o serie de probleme de interes comun, inclusiv conflictul din Siria, unde cele două țări sprijină pentru moment, tabere diferite.

La Bruxelles are loc reuniunea informală a miniștrilor de finanțe din țările euro.

La Strasbourg este anunțat laureatul Premiului Havel pentru Drepturile Omului, decernat anunal de Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei împreună cu Biblioteca „Havel” de la Praga și organizația „Charta 77”. Anul trecut, premiul a revenit avocatei pentru drepturile omului din Rusia, Ludmila Alexeeva.

Este Ziua Internațională împotriva pedepsei capitale și Ziua persoanelor cu disabilități mentale.

XS
SM
MD
LG