Linkuri accesibilitate

Invitata rubricii de astăzi este Lucia Bacalu de la „Expresul” din Ungheni

„Raionul Nisporeni va mai avea un frate. Este vorba de regiunea Sabrosa din Portugalia. Relația de colaborare dintre cele două entități a fost oficializată chiar la începutul săptămânii curente, pe 19 septembrie. Acordul de colaborare va crea noi oportunități pentru dezvoltarea ambelor părți în diverse domenii, printre care agricultură, industrie, cultură etc.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:24 0:00
Link direct

O căsuță din chirpici, cu acoperiș de stuf, cu sobă în interior, împrejmuită cu un gard din nuiele, și cu toate condițiile zilei de astăzi. Primarul satului Hoginești, din raionul Călărași, visează de mai mulți ani la o asemenea casă, pe care o numește ecologică și care, potrivit lui, va atrage mai mulți turiști în regiune. A inclus un asemenea proiect și în planul de activitate al primăriei pentru anii 2014 - 2020. Pentru a realiza acest proiect, urmează să identifice surse de finanțare externe.

După cinci luni de muncă pentru renovarea stadionului din orașul Corneși, raionul Ungheni, datorită unui proiect finanțat de Guvernul Poloniei, s-a găsit cineva care și-a bătut joc de munca depusă - gardul a fost distrus. Primarul din Cornești, Vera Buga, a recunoscut că atunci când a aflat, a început a plânge. Șefa primăriei a dat însă asigurări că va acționa în vederea schimbării mentalității și atitudinii populației față de tot ce se face în localitate.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG