Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume.

Are loc Conferinţa internaţională: „Situația drepturilor omului în țările Parteneriatului Estic” iar Asociaţia Presei Independente organizează o dezbatere despre „Egalitatea de gen şi mass-media: o provocare pentru Moldova”

Oficiul Național al Viei și Vinului și Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare lansează Ziua Naţională a Vinului, care va ave aloc pe 1 și 2 octombrie.

Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) şi Ambasada Suediei în Moldova semnează acordul pentru susținerea Centrului de Excelenţă în domeniul Tehnologiilor Informationale si Comunicatiilor.

Adunarea Generală ONU organizează pentru prima dată, înainte deschiderii lucrărilor în plen, un summit dedicat problemei migranților și refugiaților. Evenimentul este urmat mați de un summit al liderilor dedicat crizei globale a refugiaților. Președintele american Barack Obama va conduce dezbaterile.

Președintele american Barack Obama se va întâlni luni cu premierul irakian Haider al-Abadi în marginea Adunării Generale a ONU la New York, a anunțat vineri Casa Albă.

Marți, Barack Obama va ține un discurs în plenul Adunării Generale ONU, ultima reuniune de acest gen la care va participa în calitate de președinte al Statelor Unite. Președintele ucrainean Petro Poroșenko este așteptat la New York, la Adunarea generală ONU.

XS
SM
MD
LG