Linkuri accesibilitate

Invitatul de astăzi este redactorul-şef adjunct Ruslan Mihalevschi.

„Principalele titluri din ziarul SP Bălți și de pe pagina online esp.md:

Primul titlu este „Ziua situațiilor excepționale la Bălți”. La Bălți a avut loc o aplicație desfășurată de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale, cea mai mare din ultimii cinci ani. Scenariul aplicației includea un seism cu consecințe grave, izbucnirea incendiilor, scurgeri de substanțe periculoase. Astfel, reporterii au pregătit un reportaj despre această aplicație și cum este municipiul Bălți pregătit pentru astfel de situații.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:41 0:00
Link direct


Reporterii ziarului SP au analizat și cum la Bălți este respectată legea prinvind controlul tutunului. Jurnaliștii au făcut un reportaj din oraș.

Un alt titlu - „Credite pentru întreprinderi municipale”. Primarul Renato Usatîi în raportul său de activitate pentru primul an de lucru, a declarat că procentele pentru creditele luate de întreprinderile municipale au fost micșorate, dar într-o scrisoare oficială a primarului către ziarul SP, acesta spune cu totul diferite lucruri.

Și ultimul titlu - „Cărți pentru școala primară sunt cu plată”. Jurnaliștii noștri au scris un material despre plățile ilegale care se percep pentru manualele școlare.

Iată pe scurt, despre ce puteți citi în ziarul SP Bălți și portalul nostru online esp.md.”

[Transcriere: Nicu Gușan]

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG