Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente ale zilei.

La Chișinău, Asociația Sociologilor și Demografilor va da publicității un sondaj de opinie despre alegerile prezidențiale din 30 octombrie.

Cea mai mare asociație locală de observatori electorali, Promo Lex, va da publicității un nou raport de monitorizare a pregătirilor de prezidențiale.

La Paris, președintele francez Francois Hollande are o întrevedere cu cancelara germană Angela Merkel înainte de summitul european de la Bratislava, de pe 16 septembrie, unde va fi luată în discuție reformarea Uniunii Europene fără Marea Britanie.

Reprezentantul american pentru Comerț, Michael Froman, vizitează Bruxelles-ul pentru convorbiri cu Cecilia Malmström, comisara europeană pentru comerț pe fundalul dificultăților în negocierea zonei de liber schimb transatlantice.

În Statele Unite, candidata democrată la președinție, Hillary Clinton, urmează să-și reia de astăzi activitățile electorale cu un discurs în Carolina de Nord. Lui Clinton i s-a făcut rău duminică la comemorarea lui 11 septembrie 2001 la New York, iar campania sa a spus că are pneumonie.

În lume este marcată Ziua Internațională a Democrației.

XS
SM
MD
LG