Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: portalul Anticoruptie.md


Moldova, Anticoruptie.md
Moldova, Anticoruptie.md

Invitata de astăzi este Anastasia Nani.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:15 0:00
Link direct

„Portalul Anticoruptie.md anunță că Centrul de Investigații Jurnalistice, în colaborare cu Centrul de Analiză și Prevenire a Corupției și Ziarul de Gardă, în parteneriat cu Freedom House, lansează „Inițiativa pentru alegeri prezidențiale transparente”. Pe perioada campaniei electorale, jurnaliștii Centrului își propun să monitorizeze candidații la alegerile prezidențiale, semnalând problemele de integritate ale acestora. Totodată, Centrul de Investigații Jurnalistice îndeamnă cetățenii să sesizeze pe Harta Corupției a portalului Anticoruptie.md toate neregulile în campania pentru alegerile prezidențiale.

Mâine la rubrica „Investigații” vă invităm să citiți o anchetă privind Fondul de Eficiență Energetică. Fondat în vara anului 2012 pentru a asigura eficientizarea cheltuielilor energetice, prin finanțarea unor proiecte locale de reducere a consumului de energie și de utilizare a energiei regenerabile, Fondul de Eficiență Energetică a aprobat în ultimii trei ani finanțări în valoare de aproape jumătate de miliard de lei pentru izolarea termică, schimbarea geamurilor și a ușilor și pentru instalarea iluminatului public în diferite localități ale republicii. Cei mai mulți din acești bani au fost oferiți localităților conduse de primari democrați.

Vă invităm să accesați și rubrica „Dosare de corupție” unde veți putea afla pas cu pas detalii despre cele mai importante cauze penale pornite de procurorii Anticorupție. Dosarul lui Vaceslav Platon, Ilan Șor sau Vlad Filat sunt doar câteva dintre acestea.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG