Linkuri accesibilitate

Invitatul de astăzi este Dorin Galben

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:08 0:00
Link direct

„Această ediție este una specială pentru publicația noastră. Pe 14 septembrie, curent, ziarul TIMPUL împlinește 15 ani de la apariția primului număr.

Cu ocazie dată am realizat un VOX cu câțiva abonații, pe care i-am întrebat ce le place să citească în ziar, precum și ce le lipsește.

Ținând cont că a început lupta pentru fotoliul prezidențial, colegii mei au discutat cu cetățenii simpli despre candidații la funcția de președinte al țării.

Un alt articol e despre contribuția statului în educația copiilor din clasele primare.

Tot în acest număr avem un interviu cu un medic endocrinolog, care afirmă că țara noastră se confruntă cu o adevărată criză de diabet.

Un alt interviu îl are ca protagonist pe Înalt Preasfințitul Petru, episcop de Ungheni și Nisporeni, președinte al Comisiei de Canonizare a Mitropoliei Moldovei. Acesta vorbește despre canonizarea Mitropolitului Gavril Bănulescu-Bodoni.

În această ediție am realizat și un reportaj special despre parcul pensionarilor flămânzi. În acel loc, zilnic, se adună zeci de bătrâni pentru ca să beneficieze de un prânz gratuit.

Editorialiștii scriu despre cât costă o viață de copil și totodată nu uită de circul de prost gust pe nume „Alegeri prezidențiale”.

Citiți ziarul TIMPUL, pentru că în cele 32 de pagini sunt încă multe alte articole interesante și utile.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG