Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

In Moldova va avea loc după-amiază o sedință de guvern.

Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familei semneaza astazi o intelegere cu veteranii razboiului Uniunii Sovietice din Afganistan despre protectia sociala a acestor veterani.

La Spitalul Republican de Traumatologie si Ortopedie, un grup de medici americani vor face un schimb de experienta cu colegii lor moldoveni despre asistenta medicală acordata pentru arsuri.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:25 0:00
Link direct

La Academia de stiinte se lansează o monografie consacrata prizonierilor de razboi români din Kazahstan. Autorii lucrarii sunt istoricii Octavian Țîcu, Silviu Miloiu si Nurlan Dulatbekov .

Ministrul apărarii Anatol Şalaru si vice-premierul pentru integrare Gheorghe Balan sunt în Polonia. Domnul Şalaru participă la o expozitie de echipament militar, iar domnul Bălan la un forum economic…

Pe plan international.

Astazi si miine are loc la Tbilisi, in Georgia, Consiliul Nord Atlantic. Este a patra reuniune de acest fel din țara sud-caucaziană. La reuniune şi-a anunţat prezenta secretarul-general al NATO, Jens Stoltenberg. Consiliul Nord Atlantic este cea mai importanta structura politica decizională a Alianţei.

Presedinta Consiliului Federatiei din Rusia, Valentina Marvinienko, pleacă astazi pentru două zile in China comunistă.

La Veneţia continuă Festivalul International al Filmului, iar la Praga Festivalul Internațional de Muzică „Dvorak”.

XS
SM
MD
LG