Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Continuă campania de strângere a semnăturilor pentru candidații la președinției. Pentru moment, CEC a înregistrat nouă grupuri de inițiativă, iar alte patru și-au depus cererile vineri 2 septembrie. Pentru înscrierea în cursa electorală, candidații au nevoie de celo puțin 15 mii de semnături. Termenul limită pentru depunerea listelor de semnături este 29 septembrie.

Curtea de Conturi organizează conferința de încheiere a Proiectului Twinning „Consolidarea și întărirea auditului public extern în Republica Moldova”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:22 0:00
Link direct

Forumul pentru Transparență, Implicare, Unitate și Schimbare „FORTIUS” organizează o dezbatere pentru a aduce în atenția publică riscurile de fraudare și importanța unor alegeri libere și corecte.

Din actualitatea internațională:

În China are loc summitul G20, ultimul la care Barack Obama participă în calitate de președintele al Statelor Unite. De unde liderul Statelor Unite va pleca în Laos, devenind astfel primul președinte american care vizitează țara.

Statele Unite marchează „Labour Day”, Ziua Muncii.

Miercuri, în Georgia este așteptat secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, pentru reuniunea Consiliului nord-atlantic la care va fi analizat și modul cum se aplică deciziile summitului din iulie de la Varșovia. Este vorba în primul rând de crearea celor patru batalioane care vor fi staționate prin rotație în Polonia și țările baltice.

XS
SM
MD
LG