Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Președintele Nicolae Timofti și alți lideri politici vor participa la manifestări de Ziua Armatei Naționale, care împlinește 25 de ani. Tot azi împlinește 25 de ani Serviciul Vamal.

CEC se întrunește în ședință, la două zile după începerea înscrierii candidaților pentru alegerile prezidențiale de la 30 octombrie.

Prim-ministrul Pavel Filip semnează petiţia privind aderarea la Uniunea Europeană în cadrul campaniei „Aderă Acum”, lansată de societatea civilă şi destinată informării populaţiei despre beneficiile integrării europene, rezultatele obţinute în implementarea Acordului de Asociere, dar şi oportunităţile încă nevalorificate.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:41 0:00
Link direct

În plină perioadă de sărbători ale independenței și identității naționale, o organizație unionistă numită Mișcarea Civică Tinerii Moldovei își va expune în capitală planurile legate de convocarea unui referendum pentru unirea cu România.

Din agenda internațională a zilei:

Miniștrii de externe din UE se întâlnesc la Bratislava să discute relațiile cu Turcia și situația din estul Ucrainei.

În Extremul Orient al Rusiei are loc o rară întâlnire între președintele rus Vladimir Putin și premierul Japoniei, Shinzo Abe.

Președintele Statelor Unite, Barack Obama, va vizita până la 9 septembrie Asia, urmînd că participe la summit-ul G20 din China și la o reuniune regională la cel mai înalt nivel în Laos.

XS
SM
MD
LG