Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Cuvîntul Liber” din Leova


Invitatul emisiunii este redactorul Ion Mititelu.


„Cititorii publicației independente Cuvântul Liber vor citi în următorul număr un reportaj și vor vizualiza o galerie foto de la marcarea celor 25 de ani de independență ai Republicii Moldova. Un eveniment la care au participat și delegați din satele raionului, dar și județul Prahova din România, cu care raionul și orașul Leova are de mulți ani relații de prietenie, economice, dar și culturale.

Cititorii vor mai găsi un material despre Memorialul „Lacrima Memoriei”, care a fost inaugurat în satul Mingir, raionul Hîncești, la 21 august.

Săptămâna trecută ploile torențiale au făcut ravagii în unele localități din raionul Cantemir și raionul Cahul. Cititorii vor afla detalii, dacă vor răsfoi ziarul.

La Cahul s-a deschis cea mai mare salină din Republica Moldova, de 120 de metri pătrați, cu o capacitate de 100 de persoane.”

[Transcriere: Nicu Gușan]

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG