Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară:  Ziarul Observatorul de Nord din Soroca


Invitatul de astăzi este Victor Cobăsneanu

„Cap de afiș va fi cu siguranță programul festivităților dedicate Zilei Independenței și hramului orașului Soroca. Din suita de evenimente pentru toate gusturile și pentru toate vârstele, inclusiv pentru oaspeții orașului, se evdiențiază bineînțeles Festivalul Medieval al Cetății Soroca, care se va desfășura al doilea an consecutiv, în perioada 27 - 28 august.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:16 0:00
Link direct

Zilele acestea, la consiliul orășenesc, mai multă lume se află în căutarea unor voturi de aur. Este pentru prima dată în istoria contemporană a orașului Soroca, când consilierii locali vor să pună la vot demiterea primarului orașului.

Un subiect, care cu siguranță va avea priză la Soroca, ține de degheretizarea orașului. Acum apare al doilea material la această temă, iar săptămâna viitoare vom publica din nou, și așa până când nu vom scoate de pe teritoriul orașului Soroca aceste colibe din metal.

A apărut ediția a noua a „Almanahului de Soroca 2015”, editată de organizația neguvernamentală „Pro-Cultura”, președintele căreia este Ignat Berbeci. Vreau să accentuez faptul că raionul Soroca este singurul raion care publică deja al nouălea an un astfel de almanah.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG