Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Timpul”


Invitatul rubricii de astăzi este Dorin Galben

„În ultima ediție a ziarului TIMPUL, din această vară, publicăm un interviu exclusiv cu o femeie de afaceri care a inventat haine pentru copiii născuți prematur.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:12 0:00
Link direct

Un alt subiect am decis să-l abordăm după ce Ministerul Mediului a interzis tăierea copacilor în păduri. Oamenii de la sate își fac griji că nu vor avea cu ce să se încălzească la iarnă. Prin urmare, colegii mei au discutat cu autoritățile despre situația creată.

În contextul celor 25 de ani de independență, avem și un VOX cu foști demnitari despre ce s-a întâmplat în perioada respectivă.

Tot în acest număr, prezentăm mai multe cazuri de înșelare a consumatorilor. Cei de la APC vin cu niște recomandări practice pentru cetățeni.

În ajunul anului școlar, reporterii ziarului au discutat cu mai mulți părinți despre cât costă să pregătești un elev care urmează să meargă în clasa întâi.

Biroul informațional TIMPUL vine cu precizări privind alegerea corectă a rechizitelor școlare, identificarea unor produse lactate calitative și totodată prezintă cea mai rapidă metodă de a solicita o rugăciune online.

Un alt articol desfășurat e despre bilingvismul în grădinițe.

Într-un interviu cu un fost angajat de la Moldova Film, prezentăm situația în care s-a pomenit cinematografia noastră în ultimul sfert de veac.

Totodată, în această ediție cititorii vor putea găsi și alte materiale sau editoriale unde sunt analizate cele mai actuale probleme din țară.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG