Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: portalul Anticoruptie.md


Invitata de astăzi este Anastasia Nani

„Reporterii portalului Anticoruptie.md al Centrului de Investigații Jurnalistice continuă să urmărească dosarul lui Veaceslav Platon, învinuit de procurorii Anticorupție de fraude bancare. Potrivit avocaților, procurorii ucraineni au primit deja documentele pentru a începe procedura de extrădare a omului de afaceri. Astfel, zilele următoare, aceștia ar urma să se adreseze instanței de judecată cu solicitarea de a permite extrădarea lui Veaceslav Platon autorităților din Republica Moldova.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:09 0:00
Link direct

Tot de pe Anticoruptie.md aflați că membrii Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) l-au desemnat acum câteva zile pe Mircea Roșioru membru al Consiliului de Integritate, structură care va supraveghea activitatea Agenției Naționale de Integritate. Astfel, procurorul va face parte din noul Consiliu în următorii cinci ani.

La rubrica „Investigații” aflați că Primăria din Taraclia este obligată să plătească un credit de aproape dou milioane de dolari, după ce a încercat să modernizeze rețeaua de încălzire a șase clădiri de menire socială din oraș. Problemele au apărut când au trecut cei patru ani de grație pentru rambursarea împrumutului și Primăria s-a pomenit fără bani suficienți.

Vă invităm să accesați și „Harta Corupției” unde aflați despre cazurile semnalate de către cititorii noștri.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG