Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Timpul”


Invitatul rubricii de astăzi este Dorin Galben

„În această ediție a ziarului TIMPUL, am aflat cât costă să mori în Republica Moldova. Cert este că afacerile cu moartea sunt foarte profitabile.

Ca un aspect mai pozitiv, colegii au realizat un material despre un producător local care este ferm convins că agricultura poate fi dezvoltată cu sprijinul comunității.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:02 0:00
Link direct

De această avem și două vox-uri: unul cu personalități din domeniul culturii, în care acestea au răspuns cu cine ar vota la alegerile prezidențiale din toamnă, iar altul cu simpli cetățeni, despre cum s-a dezvoltat statul nostru în cei 25 de ani de independență.

La capitolul economie, avem un material despre creditul oferit de Guvernul Poloniei pentru producătorii agricoli de la noi.

Tot în ediția curentă, am realizat un interviu cu înotătorul moldovean Ion Lazarenco Tiron. Bărbatul a emigrat în Irlanda în 1997, iar de câțiva ani înoată în apă deschisă și ne duce faima țării în toată lumea.

Un alt material, îi prezintă pe cei mai titrați sportivi moldoveni care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

La fel, în TIMPUL găsiți câteva editoriale și analize, în care sunt abordate cele mai actuale și stringente probleme din țară.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG