Linkuri accesibilitate

Invitata de astăzi este Oxana Diaconu

„Administrația Gării Ungheni a informat că începând cu 11 iulie, trenul suburban Ungheni-Bălți este suspendat. Acest fapt a indignat cetățenii. Cel puțin locuitorii din Cioropcani au protestat împotriva acestei hotărâri.

Spitalul Raional Ungheni implementează un proiect în valoare de 4 mln. de lei, care presupune montarea bateriilor solare pe majoritatea edificiilor din spital și conectate la sistemul de aprovizionare cu apă.

A fost sărbătoare în satul Florițoaia Veche. Formația folclorică „Țărăncuțele” au marcat zece ani de activitate artistică. Alături de sărbătoriți au fost mai multe ansambluri din raion, iubitori de cântece populare, autoritățile publice.

Plaja de pe malul lacului Delia din orașul Ungheni e într-o stare deplorabilă, devenind o atracție mai mult pentru păsări sălbatice și domestice. În condiții inumane activează și salvatorii de la stația de salvare pe apă. Un reportaj amplu găsiți pe pagina a doua a ziarului Unghiul.

Femeile și bărbații, în consiliile locale din raionul Ungheni nu sunt pe aceleași poziții. Deși se optează pentru reprezentativitatea femeilor în politică, în procesul decizional această prevedere mai puțin se respectă. Ziarul UNGHIUL a aflat câte femei se implică în luarea deciziilor în folosul comunității și de ce ele s-au regăsit într-un număr mic pe listele electorale.

Săptămâna trecută, raionul Ungheni a fost vizitat de Pavel Filip, Prim-Ministrul Republicii Moldova. Oficialul a inspectat șantierul de construcție al Palatului Justiției din orașul Ungheni. Ulterior a avut o discuție cu primarii raionului, conducătorii instituțiilor publice, agenții economic.

Citiți un interviu cu Tatiana Costei, directoarea Palatului Culturii din orașul Ungheni, pe care îl găsiți pe pagina a 12-a a ziarului sau pe pagina web: unghiul.info”

XS
SM
MD
LG