Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Cuvântul” de la Rezina


Invitatul rubricii de astăzi este Tudor Iașcenco.

„Ziarul publică o anchetă despre omul din umbră a lui Vladimir Plahotniuc Serghei Iaralov, care se presupune că ar fi autorul schemei de devalizare a celor trei bănci, Banca Socială, Banca de Economii și Unibank. De fapt, în investigație este vorba de mai mulți inși care sunt implicați în afaceri comune cu renumitul Vlad Plahotniuc.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:25 0:00
Link direct

Acum câteva luni, o cititoare a ziarului Cuvântul s-a adresat în redacție cu propunerea de a elimina plopii din zonele urbane, din cauza pufului pe care-l produc în luna mai și care creează probleme cetățenilor. Ziarul a inițiat o dezbatere publică și în numărul de vineri publicăm o serie de opinii la subiectul dat.

Nadejda Brânzan, deputat în primul Parlament, semnează în acest număr o scrisoare deschisă către prim-ministru, referitor la modificările făcute în procesul de salarizare a lucrătorilor medicali. Opinia ei este că modificările sunt ineficiente.

Tot în acest număr, noi publicăm buletinul doi al Obiectivului European, supliment la ziarul Cuvântul, în care cititorii vor găsi materiale interesante despre afacerile moldovenești inițiate cu ajutor fondurilor europene și asistența externă pentru Moldova.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG