Linkuri accesibilitate

Invitatul rubricii de astăzi este Tudor Iașcenco.

„Ziarul publică o anchetă despre omul din umbră a lui Vladimir Plahotniuc Serghei Iaralov, care se presupune că ar fi autorul schemei de devalizare a celor trei bănci, Banca Socială, Banca de Economii și Unibank. De fapt, în investigație este vorba de mai mulți inși care sunt implicați în afaceri comune cu renumitul Vlad Plahotniuc.

Acum câteva luni, o cititoare a ziarului Cuvântul s-a adresat în redacție cu propunerea de a elimina plopii din zonele urbane, din cauza pufului pe care-l produc în luna mai și care creează probleme cetățenilor. Ziarul a inițiat o dezbatere publică și în numărul de vineri publicăm o serie de opinii la subiectul dat.

Nadejda Brânzan, deputat în primul Parlament, semnează în acest număr o scrisoare deschisă către prim-ministru, referitor la modificările făcute în procesul de salarizare a lucrătorilor medicali. Opinia ei este că modificările sunt ineficiente.

Tot în acest număr, noi publicăm buletinul doi al Obiectivului European, supliment la ziarul Cuvântul, în care cititorii vor găsi materiale interesante despre afacerile moldovenești inițiate cu ajutor fondurilor europene și asistența externă pentru Moldova.”

XS
SM
MD
LG