Linkuri accesibilitate

Invitata emisiunii este redactoarea Marina Ciobanu.

„Mâine, Ziarul de Gardă îți aduce detalii noi despre cel mai mediatizat procuror din R. Moldova, Adriana Bețișor. Aflați cât costă și din ce bani își construiește o casă cu două niveluri la marginea Chișinăului, înscrisă pe numele tatălui său.

Tot mâine, aflați cum 22 de procurori, „neatestați” în urma evaluării ordinare, au obținut dreptul de a rămâne în organele procuraturii la o atestare repetată și cum cei plecați din sistem au ridicat de la stat indemnizații de zeci de mii de lei.

Ziarul de Gardă vă spune și cum sunt „turnați” 11,3 mln de euro în asfaltul de pe artera principală a Chișinăului, bl. Ștefan cel Mare și Sfânt și ce interese particulare vor să preia organizarea Salonului Internațional de Carte.

La pagina Reporter special aflați cum e senzația de om liber după cinci ani de pușcărie, iar la Trăind de gardă citți despre deportările staliniste, între vagoane, Siberia și „pâinea albă”.

În ziarul de mâine găsiți un interviu cu ambasadorul Slovaciei în Republica Moldova, Róbert KIRNÁG, despre transparență și corupție, încrederea UE în politicienii moldoveni și lecțiile la care Moldova rămâne repetentă.”

[Transcriere: Nicu Gușan]

XS
SM
MD
LG