Linkuri accesibilitate

Invitatul de astăzi este Dorin Galben

„În ziarul Timpul de mâine, veți găsi un editorial despre vizita la Chișinău a vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, unde se pomenește și despre reconfigurarea comerțului extern.

Un reportaj social scoate în evidență starea în care au ajuns toaletele spitalelor publice. Situația este catastrofală, însă toți directorii au promis că în scurt timp vor întreprinde măsuri.

Ținând cont că suntem în perioada de vară, iar mulți se gândesc unde ar putea merge în vacanță, o colegă i-a întrebat pe oameni câți bani sunt dispuși să cheltuiască pentru a merge la odihnă.

Într-un alt VOX am întrebat mamele cum se descurcă cu indemnizațiile foarte mici pentru îngrijirea copilului.

După ce săptămâna trecută am scris despre educarea copiilor prin bătaie, de această dată prezentăm avantajele și dezavantajele educării fără interdicții.

Un material scoate în evidență povestea unui moldovean care s-a întors în țară acum trei ani și a pus pe roate o afacere profitabilă. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul programului PARE 1+1.

Și alții visează să-și lanseze propria afacere, de aceea am scris un material în care prezentăm cât de rentabilă este producerea uleiului esențial de salvie sau de levănțică.

Un alt reportaj, colegii l-au făcut în cadrul concursului „Izvoarele înțelepciunii”, unde s-a oferit premiul special „Constantin Tănase”.

Totodată, în ziarul de mâine găsiți editoriale, analize și comentarii despre alte probleme sociale, politice și economice ale țarii.”

XS
SM
MD
LG