Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Observatorul de Nord din Soroca


Invitatul de astăzi este Victor Cobăsneanu

„Fiind și noi într-un pas cu viața și mai lăsând la o parte politica și toate ingredientele ei, de data aceasta, cap de afiș, avem un material din zona sportului pentru amatori. După ce profesioniștii de la echipa soroceană Dava s-au înglodat rău de tot în mlaștina celui de-al treilea eșalon al fotbalului moldovenesc, echipa de amatori a raionului a câștigat Cupa Republicii Moldova, după o victorie în meciul decisiv, jucat cu formația de la Cahul, și încheiată cu rezultatul de 4-1. Astfel, au primit dreptul de a reprezenta Republica Moldova la Cupa UEFA regională 2016-2017.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:30 0:00
Link direct

Fără îndoială va stârni interes un interviu cu tânăra soroceană Iulia Jidcov, care învață în prezent la filiala din Riga a Școlii Economice din Stockholm. Fiind într-o vizită de lucru în Letonia, corespondentul nostru s-a întâlnit cu absolventa Liceului Teoretic „Constantin Stere” din Soroca, care a povestit cititorilor despre studiile și viața din Riga, dar și despre dorul de casă și dorința de a reveni la Soroca.

Avem și un material despre fila tragică din istoria Basarabiei - 28 iunie 1940. Autorul unui material la acest subiect este Vitalie Lipovanciuc, membru al Asociației Istoricilor din Republica Moldova.

Remarcăm că de data această am pregătit cititorilor un cadou - o hartă turistică.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG