Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda zilei in Moldova este de notat conferinta de presa a ambasadorului Meier Klodt, reprezentatul special al OSCE despre evolutiile in negocierile transnistrene. Ambasadorul Meier Klodt are pe agenda intrevederi cu oficialitatile moldovene si cu reprezentantii Tiraspolului.

Ambasada Poloniei si a Germaniei organizeaza in aceasta seara un spectacol in aer liber, intitulat „Diplomatie pe note”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:34 0:00
Link direct

Ziua de astazi va fi dominata international de rezultatul referendumului din Marea Britanie referitor la raminerea sau iesirea tarii din Uniunea Europeana.

La Bruxelles se intruneste Consiliul european.

La Taskent, in Uzbekistan continua si astazi summitul ministrilor de externe din tarile organizatiei de Cooperarie de la Shanghai.

În Armenia este asteptata vizita de două zile a papei Francisc. Inaintea vizitei, ieri, seful Departamentului de relatii inter-religioase de la Erevan, al Bisericii apostolice armene, Shahe Ananian, saluta vizita, agenda ei, si faptul ca Suveranul pontif va vizita memorialul consacrat victimelor masacrelor de la sfirsitul Primului Razboi Mondial: „Prin vizita sa, sanctitatea sa Papa Francisc isi exprima dorinta de a reface relatiile dintre Biserica Armeneasca si cea Catolica si in al doilea rind, Papa viziteaza astfel prima tara din lume unde Crestinismul a fost proclamat religie de stat.”

XS
SM
MD
LG