Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, are loc ședința Parlamentului.

La Strasbourg, o delegație de deputați moldoveni participă până mâine inclusiv la sesiunea de vară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Vicepremierul Octavian Calmîc, ministru al Economiei, își continuă pentru a doua zi o vizită de trei zile în Elveția, unde participă la o reuniune a miniștrilor Comerțului din statele în curs de dezvoltare fără litoral maritim.

În Marea Britanie are loc referendumul la care britanicii decid dacă vor ca țara lor să rămână sau să iasă din Uniunea Europeană.

La Bruxelles începe Consiliul European de două zile, care va fi dominat de referendumul Brexit, dar la care liderii Uniunii Europene urmează să abordeze și alte chestiuni, ca decizia de extindere a sancțiunilor economice împotriva Rusiei și relația cu Georgia.

Președintele palestinian Mahmoud Abbas vizitează Belgia.

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, se întâlnește cu liderii israelian și palestinian în timpul unei vizite de trei zile pe care o începe în regiune.

Președintele Chinei, Xi Jinping, începe o vizită de două zile în Uzbekistan, urmând să ia parte și la summit-ul Organizației de Cooperare de la Șanhai, care are loc la Tașkent.

XS
SM
MD
LG