Linkuri accesibilitate

Invitatata emisiunii este redactoarea Marina Ciobanu.

„Mâine, în Ziarul de Gardă, aflați detalii noi despre afacerile de excepție ale fraților Chirtoacă cu Primăria, cum deciza Curții Supreme de Justiție nu are valoare practică, iar autoritățile pasează responsabilitatea de executare a ei, în timp ce tonetele Coffee Time apar în toate regiunile orașului. Tot joi, găsiți explicația cum la conducerea penitenciarelor din Republica Moldova au ajuns șefi, persoane care nu au activat anterior în domeniu, care au fost demise sau au plecat benevol din poliție, dar și care nici măcar nu cunosc limba română.

Mâine, pe aceeași pagină, descoperiți cronica unui dosar despre care nu se cunoaște nimic, unde Șor figurează ca învinuit și detalii de pe ultima sută de metri în dosarul Filat, care riscă 19 ani de închisoare.

Într-un interviu exclusiv cu Angela Stafii, consilieră în relaţii și filosof practician, citiți despre „credințele” de partid ale tinerilor, agresivitatea politicienilor și capturarea puterii, realitățile din Republica Moldova între bine și rău, frica de comunicare și mersul la ghicitori.

Tot mâine aflați cum o clădire a nimănui a devenit ultima amintire despre un copil căzut de la etajul șase și de ce elucidarea tragediei este un secret până și pentru părinți.

La marginea Europei aflați despre o mamă cu doi copii care, timp de șapte ani, după moartea soțului, încearcă să-și facă dreptate.”

[Transcriere: Nicu Gușan]

XS
SM
MD
LG