Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Gazeta de Sud”


„Săptămâna aceasta, o navă de croazieră olandeză, cu aproape 200 de pasageri la bord, a făcut o escală de circa patru ore în portul internațional de pasageri și mărfuri Giurgiulești. Turiștii, în cea mai mare parte germani și olandezi, au fost întâmpinați călduros cu pâine și sare, dar și cu câte un pahar de vin moldovenesc.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:24 0:00
Link direct

La inițiativa filialei din Vălenii de Munte, județul Prahova, România, a Asociației Naționale „Cultul Eroilor - Regina Maria”, o delegație a orașului Cimișlia a participat la evenimentele dedicate zilelor eroilor.

Bibliotecarii raionului Cahul au avut fericita ocazie de a face un schimb de experiență cu omologii lor din județul Galați și a învăța din bunele practici ale acestora, de modernizare a bibliotecilor și diversificare a serviciilor.

Două manifestări, cu genericul Eminescu-i tot ce avem mai sfânt, s-au desfășurat la Cimișlia în dimineața zilei de miercurim, 15 iunie, când a fost comemorată împlinirea a 127 de ani de la trecerea în neființă a poetului.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG