Linkuri accesibilitate

Invitata rubricii este Anastasia Nani, redactor-șef

„Reporterii portalului Anticoruptie.md al Centrului de Investigaţii Jurnalistice scriu că Eduard Harunjen, procurorul general interimar, va cere din nou acordul CSM pentru pornirea urmăririi penale în cazul unei judecătoare care ar fi emis o decizie ilegală.

Demersul vine la doar o săptămână după ce Consiliul Superior al Magistraturii a dat undă verde procurorilor în cazul Domnicăi Manole. Cine este magistrata şi care sunt cele mai importante dosare pe care le-a examinat aflaţi accesând site-ul nostru.

Colegii mei relatează şi despre averea ofiţerului CNA care ar fi pretins mită de 100.000 de euro de la preşedintele Federaţiei de Baschet, plasat recent în arest.

Tot de pe portalul Anticoruptie.md aflaţi că buletinele de vot ar putea fi tipărite fără o procedură de achiziții publice. Care sunt riscurile şi ce au de spus experţii, citiţi la rubrica „Achiziţii publice”.

Vă invităm să accesaţi şi rubrica „Investigaţii” unde veţi putea găsi mai multe anchete realizate de echipa portalului. Acestea vizează, între altele, achiziţii publice trucate, scheme puse în aplicare pentru spălarea banilor publici sau nereguli în domeniul justiţiei.

Totodată, mai mulţi cetăţeni continuă să ne sesizeze despre ilegalitățile la care au fost martori. Ce ne scriu cititorii noştri, aflaţi lecturând sesizările plasate pe Harta Corupţiei a site-ului nostru.”

XS
SM
MD
LG