Linkuri accesibilitate

Invitata emisiunii este ziarista Marina Ciobanu.

„Mâine, Ziarul de Gardă îți spune cum funcționează, la două luni după aprobare, Legea privind insitutirea moratoriului asupra controlului de stat, de ce unele instituții, contrar legislației, mai bat la ușile agenților economici și cum lipsa controlului îi salvează pe antreprenorii care încalcă brutal legea.

De asemenea, aflați de ce în Procuratură dosarele mai sunt repartizate după preferințele procurorului-șef și nu aleatoriu, de ce dosarele contraversate ajung la unii și aceiași procurori și de ce Codul de Procedură Penală și noua Lege a Procuraturii nu prevăd modul în care acestea trebuie distribuite.

Mâine citiți încă un episod din seria judecători cu nouă vieți sau cum executorul judecătoresc George Boțan disponibilizat și lipsit de licență de către doi miniștri, a fost restabilit de către magistrații Curții Supreme de Justiție, la nunta unuia dintre care a participat și Boțan.

Tot în Ziarul de Gardă, pe care-l găsiți la toate chioșcurile din țară sau pe care-l puteți abona la un click distanță pe zdg.md, aflați cine sunt proprietarii și ce interese deschid primul Delfinariu din Republica Moldova.”

[transcriere: Nicu Gușan]

XS
SM
MD
LG