Linkuri accesibilitate

Invitata de astăzi este Liuba Bulgaru

„Maidanezii drochieni vor avea casă. În cadrul ședinței consiliului orășenesc a fost pusă în discuție problema câinilor vagabonzi, care în ultimul timp au invadat orașul. Adunați în haine, deseori ei devin extrem de periculoși. Astfel, crearea unui azil pentru maidanezi a devenit o necesitate pentru oraș. Pentru amenajarea acestuia, primăria orașului a făcut deja primele alocări financiare, mai exact 60.000 de lei.

Biserica din satul Mândâc, raionul Drochia, a fost conectată la surse de apă și gaze naturale. Inițiativa aparține preotului Alexandru Oleineac. Destinul a vrut ca ideea să se bucure de susținerea lui Tudor Chelari și Igor Cervatiuc, care au susținut financiar proiectul.

Recent la Oficiul Stării Civile Drochia au fost omagiate șase familii care au trăit în comun câte 50, 55, 60 și 70 de ani. Nina Cereteu, primarul orașului, a dăruit omagiaților diplome și cadouri de preț iar Elena Grosu, șefa oficiului stării civile a oferit cuplurilor certificare jubiliare de căsătorie.

Elevii de la gimnaziul din satul Sofia, raionul Drochia, au omagiat-o pe regretata Lidia Istrati. În cadrul evenimentului, s-a menționat că Lidia Istrati a fost măsura unor lucruri pe care le poate face o femeie cu caracter, o femeie în care se conjugă perfect talentul de scriitor cu talentul de a fi om.”

XS
SM
MD
LG