Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: portalul Ea.md


Moldova, Ea.md, logo
Moldova, Ea.md, logo

Invitata de astăzi este Nadia Darie.

„Pe portalul Ea.md găsești cine și ce premii au luat la Festivalul Internațional de film documentar „Cronograf” dar și cum pot jurnaliștii câștiga un sejur în Muntenegru.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:26 0:00
Link direct

Aflați despre designerul Daniela Culev care a ajuns la un important eveniment de fashion desfășurat tocmai în Antibes, dar și puteți citi un interviu desfășurat cu Liliana Prado, o moldoveancă căsătorită cu un italian și care crește patru copii și investește foarte mult în educația lor.

Elena Mocrii, fotografa noastră diagnosticată în luna februarie cu leucemie acută se solidarizează cu cazul fotografului Igor Schimbător, iar detalii aflați tot pe ea.md.

Vine sezonul cald, așa că ți-am pregătit mai multe tutoriale video despre cum poți să modelezi eșarfele la plajă.

Valentina Vidrașcu, celebra creatoare de ie, și-a expus o colecție în București. Mai avem pregătite dedicații și urări pentru primarul mire Dorin Chirtoacă din partea colegilor din politică. Pe toate le vedeți în detalii la noi, plus noutăți despre vedetele noastre, din Rusia, din Europa dar și de peste ocean pe ea.md, revista femeilor cu personalitate.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG