Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Câmpia Glodenilor


Invitata de astăzi este Maria Focșa

„Formația vocală Lira, de la Liceul Teoretic Vasile Coroban, în cadrul concursului raional al cântecului patriotic, au ocupat prima treaptă în clasament, ajungând astfel la etapa republicană a concursului, unde formația a fost apreciată la justa valoare fiind clasată pe locul întâi, la categoria ansamblurilor.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:35 0:00
Link direct

Nancy Sandu din satul Petrunea, elevă a Școlii de Arte Glodeni, a revenit din capitală cu premiul mare al concursului național Tinere Talente, la instrumente cu corzi.

Ajutarea socială din raionul Glodeni primesc lunar aproximativ 5000 de persoane iar în orașul Glodeni 300 de cetățeni. Suma ajutoarelor sociale în unele cazuri depășește 3000 de lei.

Săptămâna aceasta, glodenenii l-au avut într-o vizită de lucru pe ministrul Mediului, Valeriu Munteanu. Ca un fir roșu, prin discuția purtată a trecut subiectul aprovizionării cu apă a locuitorilor raionului, calitatea apei din rețeaua de la Prut și cea din mină, arendarea bazinelor acvatice, transformarea afluenților râului Prut din teritoriul raionului în iazuri etc. Vizita s-a sfârșit la zimbrărie, unde recent a venit pe lume al cincilea zimbru.

Autogara din orașul Glodeni, care avea un aspect jalnic, face parte dintr-un proiect de renovare și modernizare a rețelei de gări auto, în valoare de cinci milioane de lei. Deși termenul de realizare a lucrărilor este depășit cu un an, la Glodeni au început totuși lucrările de reparație a clădirii.

În detalii despre cele menționate, dar și despre alte lucruri netrecute în revistă, citiți în ziarul raional Câmpia Glodenilor.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG