Linkuri accesibilitate

Invitatul de astăzi este Ion Ciumeică.

„Lupta împotriva corupţiei este susţinută în raioanele Cahul şi Cantemir de către Ambasada Marii Britanii în Republica Moldova. În acest scop, Asociaţia cetăţenilor cu iniţiativă, în parteneriat cu Primăria oraşului Cahul şi cu Teatrul Republican Muzical Dramatic „Bogdan Petriceicu Hasdeu”, implementează proiectul „Împreună cu cetăţenii pentru o mai bună guvernare.

Persoanele cu probleme de vedere din raionul Cimişlia beneficiază de consultaţii gratuite de la o echipă de medici canadieni. De asemenea, pacienţii care au nevoie primesc şi ochelari din partea celor 44 de specialişti străini, care au venit la invitaţie Consiliului Raional Cimişlia. Campania a început alaltăieri şi va dura până la 12 mai 2016.

Vicepreşedintele raionului Cahul, Vlad Căşuneanu şi primarii localităţilor din Lunca Prutului au efectuat o vizită de studiu în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, judeţul Tulcea, România. Scopul acestei vizite a constat în stabilirea unor parteneriate durabile în Regiunea Dunării Inferioare.

Convocat într-o şedinţă extraordinară, Consiliul Raional Cimişlia a decis alocarea a 400 mii de lei pentru finanţarea proiectului „Construcţia drumului de acces pietonal spre Muzeul raional de istorie, etnografie şi artă din oraşul Cimişlia. Acesta este un proiect comun implementat cu Consiliul Judeţean Prahova din România, farţii de la Ploieşti alocând în acest sens 33 mii de euro.”

Podcast Politigraf

XS
SM
MD
LG